Home  |  Wrestling Masks  |  Lycra Pro Masks  |  Youth Masks  |  Halloween Masks  |  Wrestling Magazines | Action Figures About Us
 
Bookmark and Share
 
  1. What Material are these masks made of?
Answer = Adult Pro-Fit masks are made of a light foamy material. They have an open back with laces so you can adjust to your custom size.

Pro-Lycra masks: These are our high quality, very similar to the actual ones used in the ring. These are made out of a material called “lycrapiel” which actually means lycra and skin. These lycra masks contour perfectly around your face. They feature special stitching and are of overall higher quality than the pro-fit masks (hence the price difference).
See some examples of Pro-Lycra Masks

Youth Young Adult:  These are made out of a light cloth, these are specially designed for youngsters from 5-16, although they could also fit an adult (snuggly).

2. What size are the Adult Masks
(Pro-Fit & Pro-Lycra)?

Answer = This is a question we get asked a lot. Got a big head?, no problem. Our masks feature an open back with lace up ties for custom comfort.

3. How can we wash these masks?
Answer = The best way to take care of these after using them is to turn them inside out. Allow them to dry out and pat down with a damp cloth. No soap necessary.

 
 
   
 
 
  4. Can we use in the ring?
Answer = That depends, if you plan to be on the next Wrestle Mania tour, I suggest you don’t! – However, for horsing around home for fun, there shouldn’t be a problem as long as you keep it safe and fun.

5. What’s the return policy?
Answer = Didn’t like your mask? – Didn’t fit properly? – No problem. Contact us 24 hours upon receipt and we will offer an exchange or return, minus shipping charges and a small re-stocking fee.

6. Can I order a custom mask?
Answer = We have made special orders for customers in the past, although they were thrilled with the results, there are some limitations: it takes a long time (up to 6-8 weeks), theres not a lot of opportunity to “proof” samples or progress, and its more expensive ($75 and up).

7. Do you combine shipping?
Answer = YES,please consult the combined shipping options (worldwide also) or contact us for further details.

8. Where can I use these masks? – Other than for wrestling fun?
Answer = Masks are now almost a must for any wedding, bachelor party, sports fan madness, Halloween costumes, guerrilla marketing, and much more.

9. Do you accept Money Orders?
Answer = YES, only United States Postal Money Orders will be accepted, its necessary to send us a message so you can let us know which and how many masks you’d like. We would then reply back with a total value (we also use our combined shipping rule).

Remember, we can offer discounts if you buy in bulk!
 
 
         
 
     
 
Catalog  |  Shipping Info  | Privacy Policy  | Lucha Libre Masks  |  Rudos Masks   |  Tecnicos Masks  |  Contact us
© 2009 MaskManiac.com. All rights reserved
Website by: ZONA-G DESIGNS